Krátké zprávy

stats__label__articles
FBK Harvard Partizánske

Ženy FBK Harvard novými majsterkami Slovenska!

Rozprávka je dopísaná až do jej samého konca. Po minuloročnom postupe medzi slovenskú elitu sme dokráčali až na samotný vrchol. Vo vypredanej hale s 1200 divákmi sme vyhrali rozhodujúci zápas finálovej série proti Nemšovej v pomere 3:1 a pripísali si premiérový a historický titul z najvyššej súťaže.

FBK Harvard Partizánske

Finálová séria je vyrovnaná a o majstrovi sa rozhodne v Partizánskom

Na domácej pôde Nemšovej sme nevyužili dve šance na ukončenie finálovej série a po tesných výsledkoch 3:4 a 2:4 je séria vyrovnaná 2:2 na zápasy. Znamená to, že o ženskom majstrovi Slovenska vo florbale sa rozhodne v poslednom zápase, ktorý bude v sobotu 15.4.2023 o 18:00 v MŠH Partizánske.

FBK Harvard Partizánske

Po domácich zápasoch ženy Harvardu s majstrovským mečbalom

Úvodné zápasy finálovej série odštartovali prvý aprílový víkend v Partizánskom. V prvom zápase Harvard vyhral spôsobom štart-cieľ s výsledkom 4:2. Druhý zápas bol napínavý až do konca. Prakticky celú dobu viedla Nemšová, no Harvard sa v potrebných momentoch nakopol a po otočke a víťaznom zápasu Vrškovej v predĺžení na 8:7pp si pripísal druhý finálový bod v sérii hranej na tri víťazné zápasy.

FBK Harvard Partizánske

Ženy Harvardu sú vo finále!

Po dvoch semifinálových víťazstvách nad Pruským ženy Harvardu dosiahli už teraz historický výsledok nášho klubu. Po prvýkrát si zahráme finále. Našim súperom bude Nemšová. Prvý zápas je na programe v sobotu 1.4.2023 o 18:00 v MŠH Partizánske.

FBK Harvard Partizánske

Po prvých dvoch zápasoch skóre vyrovnané

Úvodné zápasy semifinálove série Hyundai extraligy medzi Harvardom a Pruským sa niesli vo vyrovnanom duchu. V prvom zápase sme si pripísali výhru po predĺžení. V tom druhom sme tesne ťahali za kratší koniec a stav série na zápasy je tak po prvom víkende vyrovnaný

FBK Harvard Partizánske

Semifinálová séria proti Pruskému

Ženy Harvardu si v semifinálovej série zmerajú sily proti víťazovi základnej časti, ktorý mal právo na výber súpera. Prvé zápas sa odohrajú najbližší víkend v MŠH Dubnica n. Váhom.

FBK Harvard Partizánske

Štvrťfinále sme prešli v najkratšom možno čase

Po tretej výhre v Bratislave sa ženy Harvardu ujali v sérii hranej na tri víťazné zápasy skóre 3:0 a bez väčších problémov postúpili do semifinále Hyundai extraligy.

FBK Harvard Partizánske

V playoff proti Hurikánu Bratislava

Vo výbere súpera do štvrťfinále playoff sme mali možnosť vybrať si Hurikán Bratislava alebo Kysucké Nové Mesto. Tréner žien sa rozhodol pre bratislavský celok. Štvrťfinále začína domácim zápasom 5.3.2023.

FBK Harvard Partizánske

Ženy obsadili 3. miesto po nadstavbe

Zabezpečili si ho výhrou nad úradujúcimi majsterkami z Nemšovej, ktoré zdolali v napínavom zápase 7:6.

FBK Harvard Partizánske

Zápas o všetko

Ženy Harvardu odohrajú "zápas o všetko" proti Nemšovej, ktorý bude zároveň posledným pred playoff. Zápas je naplánovaný na sobotu 25.2.2023 o 17:00 hod. v MŠH Partizánske