Krátké zprávy

stats__label__articles
FBK Harvard Partizánske

Sezóna sa ženám končí v semifinále

Rozhodol o tom posledný 5. zápas semifinálovej série proti Kysuckému Novému Mestu v ktorom naše ženy podľahli súperkám 3:6.

FBK Harvard Partizánske

Semifinále po úvodnom víkende vyrovnané 1:1

Úvodný zápas série sa proti Kysuckému Novému Mestu podaril výborne a po zápase v ktorom naše ženy udržali čisté konto si pripísali prvý bod. Na druhý deň už za dlhší koniec ťahali naše súperky ktoré stav série vyrovnali. Semifinále Hyundai extraligy žien sa aktuálne sťahuje do Partizánske. Tretí zápas je na programe 23. marca o 17:00 v MŠH Partizánske a štvrtý zápas 24. marca o 15:00 taktiež v MŠH Partizánske.

FBK Harvard Partizánske

V semifinále v najkratšom možnom čase

Aj tretí zápas štvrťfinále Hyundai extraligy žien zvládli naše ženy na výbornú a po výhre 1:2 na palubovke súpera postupujeme do semifinále po stave 3:0 na zápasy. V ňom vyzveme Kysucké Nové Mesto. Prvý zápas sa odohrá 16.3.2024 o 14:00 v Športovej hale Skalité.

FBK Harvard Partizánske

Po domácich zápasoch vedieme 2:0 na zápasy

Prvé domáce zápasy štvrťfinále Hyundai extraligy vyšli naším ženám na výbornú a po výhrach 5:1 a 9:4 si pripísali dva body do série hranej na tri víťazné zápasy. Aktuálne sa štvrťfinále presúva k nášmu súperovi. Tretí štvrťfinálový zápas je na pláne 9. marca 2024 v Hornom Srní.

FBK Harvard Partizánske

Štvrťfinálovým súperom ŠK 98 Pruské

Ženy Harvard obsadili po nadstavbovej časti Hyundai extraligy žien 4. miesto. V štvrťfinále playoff vyzvú klub ŠK 98 Pruské.

FBK Harvard Partizánske

Po 9. kolách ženy na čele extraligovej tabuľky

Túto sezónu sú extraligové tímy veľmi vyrovnané a prvé štyri tímy delia len dva body. Na prvej priečke sa s 19 bodmi usadili naše ženy. Už najbližší víkend ich však čaká náročný zápas v Spišskej Novej Vsi.

FBK Harvard Partizánske

V úvodnom dvojkole novej sezóny polovičná úspešnosť

V prvom zápase sezóny Hyundai extraligy žien sme hostili Nemšovú, ktorej sme podľahli, no na druhý deň si naše ženy napravili chuť výhrou proti Pruskému.

FBK Harvard Partizánske

Extraliga žien začína už 9. septembra

V prvom kole privítame v domácom prostredí Nemšovú v repríze finále minulej sezóny. Zápas je na pláne 9. septembra 2023 (sobota) o 18:00 v MŠH Partizánske. Očakaváme opäť Vašu skvelú podporu.

FBK Harvard Partizánske

Majstrami Slovenska aj naši mladší žiaci

Po ženách pridali v tomto ročníku ďalší zlatý zárez naši ml. žiaci, ktorý sa stali Majstrami Slovenska po víťazstva na MSR v Trenčíne. Vo finále porazili Snipers Bratislava pomerom 8:2.