Krátké zprávy

stats__label__articles
FBK Harvard Partizánske

Opätovné spustenie súťaží

Od tohto týždňa sa opäť spúšťajú súťaže všetkých kategórií. Ako prvé do diania nastúpia naše dorastenky, ktoré v piatok 21.1.2022 cestujú na 1. kolo súťaže do Galanty. Viac informácií o zápasoch nájdete v programe zápasov.

FBK Harvard Partizánske

Prerušenie všetkých súťaží

Na základe nových opatrení sú celoštátne súťaže prerušené minimálne do 8.12.2021 a regionálne súťaže (mládež) minimálne do 14.1.2022.

FBK Harvard Partizánske

Jediný víkendový zápas

Muži nastúpili na pôde lídra 1. ligy v značne oklieštenej zostave, no aj napriek tomu siahali na body. Ušla im najmä druhá tretina, kedy Detva odskočila na rozdiel 5 gólov. V záverečnej časti zápasu ešte bojovali, no 1 gól im chýbal.

FBK Harvard Partizánske

Náročný zápasový program

Tento víkend mal Harvard na programe až 9 zápasov v 4 kategóriách. A ako sa nám v zápasoch darilo? Výsledkový servis nájdete v programe zápasov alebo po kliknutí na nadpis tejto správy.

FBK Harvard Partizánske

Stručné zhrnutie víkendu Harvardu

K slovu sa dostala aj kategória mladšej prípravky. Dva naše tímy - modrí a bieli - si zmerali sily na turnaji v Trenčíne. Muži si cez víkend pripísali bod za prehru po predĺžení. V druhom zápase už vyšli bodovo naprázdno

FBK Harvard Partizánske

Bilancia víkendu 6 zápasov - 6 presvedčivých výhier

Uplnulý víkend bol pre Harvard zatiaľ najúspešnejším v sezóne. Po dva zápasy odohrali naše ženy, mladší žiaci a staršia prípravka. Vo všetkých zápasoch sme si pripísali presvedčivé víťazstvá.

FBK Harvard Partizánske

Už túto sobotu ženy proti Likavke

Najbližší zápas žien je na programe už v sobotu 9.10.2021 o 18:00 proti Likavka. Príďte dievčatá povzbudiť. Režim zápasu je \"základ\", čo znamená že nie je treba testy ani očkovanie.

FBK Harvard Partizánske

Z derby s nulou na konte

Vo víkendovom derby proti Topoľčanom sa nám nezadarilo, keď muži napriek dobrej hre nestrelili ani gól a prehrali 0:5

FBK Harvard Partizánske

Vitajte na našom novom webe

Tu nájdete všetky dôležité informácie z diania v našom klube. Pravidelné novinky v podobe článkov dopĺňajú rozpisy zápasov, výsledky a súpisky všetkých kategórií. Prajeme príjemné čítanie a listovanie. :)

FBK Harvard Partizánske

Derby proti Topoľčanom už túto sobotu

Muži Harvardu nastúpia na svoj tretí domáci zápas. Tentokrát bude mať zápas príchuť derby. Príďte povzbudiť Harvard 2.10.2021 o 18:00 do MŠH Partizánske